Van-e mód elhelyezni követő pixelt:
NEU

TUSSIGREEN- megfázás, fertőzés, légzéskönnyítő, köptető, nyugtató

TUSSIGREEN- megfázás, fertőzés, légzéskönnyítő, köptető, nyugtató
NEU
TUSSIGREEN- megfázás, fertőzés, légzéskönnyítő, köptető, nyugtató
10 485 Ft
Einheitspreis: 117 Ft/db
Artikel vergleichen
Zu den Favoriten
Bonuspunkte: 105 Ft
Empfehlen
Drucken
Fragen zum Artikel
Beschreibung

TUSSIGREEN
Gyógynövények segítségével - 16 gyógynövény + C vitamin és Cink - komplex segítség a megfázásnál

100 % vegán
100% natúr
standardizált extraktum

A TUSSISGREEN kapszula gyógynövények, vitaminok, ásványi anyagok és más értékes anyagok erejét egyesíti. Ez az egyedülálló összetétele jótékony hatással van a légutak egészségére, erősíti a légzőrendszer ellenálló képességét, támogatja a nyálkahártyák egészségét. Hatékonyan könnyíti a légzést, köptető hatású és csillapítja a kellemetlen irritáló érzést.

A gyógynövények évszázadok bizonyított hatása  az egészségünk ápolása érekében.

Összetétel: Kínai vörösfenyő (Pinus massoniana) kéregkivonat (10:1), lándzsás útifű (Plantago lanceolata) levélkivonat (10:1), kerti sarkanytúka (Tropaeolum majus) stand. extraktum (10:1), izsóp (Hyssopus officinalis) kivonat az egészből növény (10:1), szudáni hibiszkusz (Hibiscus sabdariffa) virágkivonat (10:1), izlandi zuzmó (Cetraria islandica) kivonat (10:1), zsálya (Salvia officinalis) levelekből és szárból (10:1) , bíbor kasvirág (Echinacea purpurea) stand. extraktum egész növényből (polifenolok 4%), C-vitamin - aszkorbinsav, Astralagus (Astragalus membranaceus) stand. extraktum (poliszacharidok 70%), kamilla (Chamomilla recutita) virágkivonat (10:1), csipkebogyó (Rosa canina) stand. extraktum (C-vitamin 10%), gyömbér (Zingiber officinalis) stand. extraktum gyökérből (gingerol 10%), Cordyceps (Cordyceps sinensis) stand. extraktum (poliszacharidok 30%), édesgyökér (Glycyrrhiza glabra) stand. extraktum (glicirrizinsav 20%), hársfavirág virágkivonat (10:1), orvosi medveszőlő (Arctostaphylos uva-ursi) stand. extraktum (arbutin 20%), cink  cink-citrát, mikrokristályos cellulóz (töltőanyag), magnézium-sztearát (töltőanyag), vegetáriánus kapszula

Hatóanyag

1 db kapszula

Napi adag
3 db kapszula

% Ajánlott napi bevitel

Kínai vörösfenyő

50 mg

150 mg

Nincs meghat.

Lándszás útifű

50 mg

150 mg

Nincs meghat.

Kerti sarkantyúka

50 mg

150 mg

Nincs meghat.

Izsóp

50 mg

150 mg

Nincs meghat.

Mályva

40 mg

120 mg

Nincs meghat.

Izlandi zuzmó

40 mg

120 mg

Nincs meghat.

Zsálya

35 mg

105 mg

Nincs meghat.

Bíbor kasvirág

30 mg

90 mg

Nincs meghat.

C vitamin

25 mg

75 mg

94 % NRV

Astragalus 

10 mg

30 mg

Nincs meghat.

Orvosi székfű 

10 mg

30 mg

Nincs meghat.

Vadrózsa

10 mg

30 mg

Nincs meghat.

Gyömbér

10 mg

30 mg

Nincs meghat.

Cordyceps 

5 mg

15 mg

Nincs meghat.

Édesgyökér

5 mg

15 mg

Nincs meghat.

Hársfavirág

5 mg

15 mg

Nincs meghat.

Orvosi medveszőlő

5 mg

15 mg

Nincs meghat.

Cink

2,3 mg

7 mg

70 % NRV

 

Használat: 3 db kapszula naponta 

Tartalom: 90 db kapszula

Általános megjegyzés: Étrend-kiegészítő. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Nem alkalmas három év alatti gyermekek, terhes és szoptató anyák számára. Gyermekek elől elzárva tárolandó! Nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. Ne használja, ha allergiás a termék bármely összetevőjére.

 

TÁJÉKOZTATÁS

Standardizált extraktum jelentése

Azt jelenti, hogy a gyógynövényben lévő hatóanyagok egyesítve vannak, és mindig azonos mennyiségű hatóanyag található az  készítményben (kapszula, por, stb.). 

Minden kapszula mindig azonos mennyiségű hatóanyagot tartalmaz.


Más esetben ( pl. a hagyományos őrleménynél), vagyis a széles spektrumú kivonat esetében, nem lehet pontosan meghatározni, hogy mennyi hatóanyagot tartalmaz.
Ezeknél a jelölés pl. 10:1, 40:1, 5:1 ahol meg van határozva 1 kg kivonatra mennyi alapanyag (gyógynövény) mennyisége volt felhasználva. A 10:1-ben nem azt jelenti feltétlenül, hogy 10x hatékonyabb, hogy 10x több a hatóanyag benne, mivel a növényben a hatóanyag mennyisége változó lehet, ismeretlen. Általában a standardizált kivonatokat 7-8x erősebbnek tekintik, mint a hagyományos őrleményeket.

Étrend-kiegészítő fogalma  Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. Megjelenési formájuk lehet kapszula, pasztilla, tabletta, port/szirupot tartalmazó tasak, folyadékot tartalmazó ampulla, csepegtetős üveg, vagy más hasonló forma, amely por illetve folyadék kis mennyiségben történő adagolására alkalmas.
Az étrend-kiegészítőknél nem lehet feltüntetni gyógyhatást (és nem is jelezhetik a gyógyulást vagy a betegség megelőzését), ezt csak a gyógyszereknél szabad feltüntetni. Megemlíthetők azonban a felhasználó egészségére gyakorolt jótékony hatások - úgynevezett egészségügyi állítások. Ugyanez vonatkozik a reklámra is. Azt sem szabad kijelenteni vagy sugallani, hogy a kiegyensúlyozott és változatos étrend nem képes elegendő tápanyagot biztosítani.

Az étrend-kiegészítőkről szóló 37/2004. (IV.26.) ESZCSM rendelet értelmében tápanyagok alatt vitaminok, vagy ásványi anyagok értendők
Daten
Szavatosság
30 hónap
EAN
8595643610935
Artikel-Nr.
61093
Gewicht
80 g/db
Bewertungen
Sei der erste der eine Bewertung schreibt!