Van-e mód elhelyezni követő pixelt:
ÚJ

BIOAKTÍV KRÓM & PREBIOTIKUM étvágycsökkenés, fogyás támogatása

BIOAKTÍV KRÓM & PREBIOTIKUM étvágycsökkenés, fogyás támogatása
ÚJ
BIOAKTÍV KRÓM & PREBIOTIKUM étvágycsökkenés, fogyás támogatása
3 395 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
A vásárlás után járó pontok: 34 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

BIOAKTÍV KRÓM a legjobb felszívódási formában

Prebiotikummal és vitaminnal, szerves króm

A króm hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához, támogatja a makrotápanyagok megfelelő anyagcseréjét és segít fenntartani az optimális koleszterinszintet a szervezetben.

Termékünkben a króm élesztőhöz van kötve és dúsítva C-vitaminnal és B- vitaminokkal, ami fokozza a felszívódását a szervezetbe. Ezenkívül fahéjat és prebiotikus rostot tartalmaz, amelyek természetesen elnyomják az étvágyat, támogatják a fogyást és a karcsúbb alak elérését vagy megtartását.

 

Hatóanyagok, melyek ehhez hozzásegítenek:

Hatóanyag

1 db kapszula

%NRV ajánlott napi bevitel

C vitamin

120 mg 150 % 
Ceyloni fahéjfa 100 mg Nincs meghat.
Oligofruktóz GOFOS 100 mg Nincs meghat.

Krómmal dúsított élesztő
ebből króm

50 mg
100 μg

Nincs meghat.
250 % 

B vitaminok (B1, B2, B3, B5, B6, B9, B7, B12) 35 mg 100 % 

Összetétel: aszkorbinsav (C-vitamin), ceyloni fahéj (Cynnamonum zeylanicum) kéregkivonat (10:1), GOFOS oligofruktóz (prebiotikus rost), krómmal dúsított élesztő, B-komplex (B1 tiamin, B2 riboflavin, B3 niacin, B5 pantoténsav, B6 piridoxin, B9 folsav, biotin H, B12 cianokobalamin, mikrokristályos cellulóz (töltőanyag), magnézium-sztearát (töltőanyag), vegetáriánus kapszula

Használat: 1 kapszula naponta 

Tartalom: 60 db kapszula

Általános megjegyzés: Étrend-kiegészítő. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Nem alkalmas három év alatti gyermekek, terhes és szoptató anyák számára. Gyermekek elől elzárva tárolandó! Nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. Ne használja, ha allergiás a termék bármely összetevőjére.

TÁJÉKOZTATÁS

Standardizált extraktum jelentése

Azt jelenti, hogy a gyógynövényben lévő hatóanyagok egyesítve vannak, és mindig azonos mennyiségű hatóanyag található az  készítményben (kapszula, por, stb.). 

Minden kapszula mindig azonos mennyiségű hatóanyagot tartalmaz.


Más esetben ( pl. a hagyományos őrleménynél), vagyis a széles spektrumú kivonat esetében, nem lehet pontosan meghatározni, hogy mennyi hatóanyagot tartalmaz.
Ezeknél a jelölés pl. 10:1, 40:1, 5:1 ahol meg van határozva 1 kg kivonatra mennyi alapanyag (gyógynövény) mennyisége volt felhasználva. A 10:1-ben nem azt jelenti feltétlenül, hogy 10x hatékonyabb, hogy 10x több a hatóanyag benne, mivel a növényben a hatóanyag mennyisége változó lehet, ismeretlen. Általában a standardizált kivonatokat 7-8x erősebbnek tekintik, mint a hagyományos őrleményeket.

Étrend-kiegészítő fogalma  Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. Megjelenési formájuk lehet kapszula, pasztilla, tabletta, port/szirupot tartalmazó tasak, folyadékot tartalmazó ampulla, csepegtetős üveg, vagy más hasonló forma, amely por illetve folyadék kis mennyiségben történő adagolására alkalmas.
Az étrend-kiegészítőknél nem lehet feltüntetni gyógyhatást (és nem is jelezhetik a gyógyulást vagy a betegség megelőzését), ezt csak a gyógyszereknél szabad feltüntetni. Megemlíthetők azonban a felhasználó egészségére gyakorolt jótékony hatások - úgynevezett egészségügyi állítások. Ugyanez vonatkozik a reklámra is. Azt sem szabad kijelenteni vagy sugallni, hogy a kiegyensúlyozott és változatos étrend nem képes elegendő tápanyagot biztosítani.

Az étrend-kiegészítőkről szóló 37/2004. (IV.26.) ESZCSM rendelet értelmében tápanyagok alatt vitaminok, vagy ásványi anyagok értendők
Adatok
Szavatosság
30 hónap
EAN
8595643605573
Cikkszám
60557
Tömeg
100 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!