Van-e mód elhelyezni követő pixelt:
ÚJ

HÚGYUTAK, MEFÁZÁS 13 gyógynövényből - D-manóz, C vitamin

HÚGYUTAK, MEFÁZÁS 13 gyógynövényből - D-manóz, C vitamin
ÚJ
HÚGYUTAK, MEFÁZÁS 13 gyógynövényből - D-manóz, C vitamin
3 175 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
A vásárlás után járó pontok: 32 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

HÚGYUTAK, MEFÁZÁS 13 gyógynövényből - D-manóz, C vitamin
Biovitality - Pharma line - A természet kincse

A gyógynövények a húgyúti rendszer és a vesék normál működését támogatják. Továbbá a szervezet ellenálló képességét (immunrendszert), és enyhítik a premenstruációs szindrómát is.

Erős antioxidáns, védi a sejteket az oxidatív stressz ellen. Nagy mennyiségű vitamint, ásványianyagot tartalmaz.

 

Hatóanyag:

1 db kapszula

Napi adag 2 db kapszula

% NRV Ajánlott napi bevitel

D-manóza

100 mg

200 mg

Nincs meghat.

Kerti sarkantyúka

 

80 mg

160 mg

Nincs meghat.

Füzike

50 mg

100 mg

Nincs meghat.

Vörös áfonya

40 mg

80 mg

Nincs meghat.

Fekete fokhagyma

40 mg

80 mg

Nincs meghat.

Vadrózsa (csipkebogyó)

40 mg

80 mg

Nincs meghat.

Nyírfa

30 mg

60 mg

Nincs meghat.

C Vitamin 

30 mg

60 mg

75 % 

Aranyvessző

30 mg

60 mg

Nincs meghat.

Királydinnye

20 mg

40 mg

Nincs meghat.

Bíbor kasvirág

20 mg

40 mg

Nincs meghat.

Nagy csalán

20 mg

40 mg

Nincs meghat.

Zöld tea

20 mg

40 mg

Nincs meghat.

Mezei zsúrló

10 mg

20 mg

Nincs meghat.

Medveszőlő

10 mg

20 mg

Nincs meghat.

 

Ajánlott napi adag : 2 db kapszula naponta. Reggel és este is 1 db kapszula. Fontos, hogy használják még legalább 10 napon keresztül a tünetek elmúlása után is.

 

Tartalom : 30 db zselatin kapszula 

 

Összetétel: D-mannóz (D-mannóz), kerti sarkantyúka (Tropaeolum majus)  kivonat (10:1), füzike (Epilobium sp.)  kivonat (5:1), áfonya (Vaccinium Vitis L.) stand. extraktum (Proanthocyanidins 10%), fermentált fekete fokhagyma (Allium sativum) kivonat (10:1), csipkebogyó (Rosa canina) stand. extraktum (aszkorbinsav 10%), fehér nyír (Betula Pendula) stand. extraktum (flavonok 3%), C-vitamin (aszkorbinsav), aranyvessző (Solidago virgaurea) stand. extraktum (flavonok 8%), királydinnye stand. extraktum (szaponinok 40%), bíbor kasvirág (Echinacea purpurea) stand. extraktum(polifenolok 4%), nagy csalán (Urtica dioica) stand. extraktum (kovasav 1%), zöld tea (Camellia sinensis) stand. extraktum (polifenolok 50%), mezei zsurló (Equisetum arvense) stand. extraktum (szilícium 7%), medveszőlő (Arctostaphylos uva-ursi) stand. extraktum (arbutin 20%), magnézium-sztearát (töltőanyag), vegetáriánus kapszula.

 

Tárolás: Szobahőmérsékleten, száraz helyen. Ne tegyük ki a fagy vagy a napsugarak közvetlen hatásának.

 

Általános figyelmeztetés: Étrend kiegészítő, nem helyettesíti a sokrétű egészséges táplálkozást. Nem ajánlott gyermekeknek 3 éves korig, terhes vagy szoptató nőknek. Tároljuk a gyermekektől elzárva! Ne lépjék túl az ajánlott napi adagot. 

 

TÁJÉKOZTATÁS

Standardizált extraktum jelentése

Azt jelenti, hogy a gyógynövényben lévő hatóanyagok egyesítve vannak, és mindig azonos mennyiségű hatóanyag található az  készítményben (kapszula, por, stb.). 

Minden kapszula mindig azonos mennyiségű hatóanyagot tartalmaz.


Más esetben ( pl. a hagyományos őrleménynél), vagyis a széles spektrumú kivonat esetében, nem lehet pontosan meghatározni, hogy mennyi hatóanyagot tartalmaz.
Ezeknél a jelölés pl. 10:1, 40:1, 5:1 ahol meg van határozva 1 kg kivonatra mennyi alapanyag (gyógynövény) mennyisége volt felhasználva. A 10:1-ben nem azt jelenti feltétlenül, hogy 10x hatékonyabb, hogy 10x több a hatóanyag benne, mivel a növényben a hatóanyag mennyisége változó lehet, ismeretlen. Általában a standardizált kivonatokat 7-8x erősebbnek tekintik, mint a hagyományos őrleményeket.

Étrend-kiegészítő fogalma  Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. Megjelenési formájuk lehet kapszula, pasztilla, tabletta, port/szirupot tartalmazó tasak, folyadékot tartalmazó ampulla, csepegtetős üveg, vagy más hasonló forma, amely por illetve folyadék kis mennyiségben történő adagolására alkalmas.
Az étrend-kiegészítőknél nem lehet feltüntetni gyógyhatást (és nem is jelezhetik a gyógyulást vagy a betegség megelőzését), ezt csak a gyógyszereknél szabad feltüntetni. Megemlíthetők azonban a felhasználó egészségére gyakorolt jótékony hatások - úgynevezett egészségügyi állítások. Ugyanez vonatkozik a reklámra is. Azt sem szabad kijelenteni vagy sugallani, hogy a kiegyensúlyozott és változatos étrend nem képes elegendő tápanyagot biztosítani.

Az étrend-kiegészítőkről szóló 37/2004. (IV.26.) ESZCSM rendelet értelmében tápanyagok alatt vitaminok, vagy ásványi anyagok értendők
Adatok
Szavatosság
30 hónap
EAN
8595643615053
Cikkszám
61505
Tömeg
100 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!